Στοίχημα

ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

Συμβουλή Νο 12

Όταν παίζετε στο ίντερνετ τυχερά παιχνίδια μη κρατάτε στο λογαριασμό που έχετε στην εταιρεία στοιχημάτων πολλά χρήματα γιατί θα σας δελεάζουν να παίξετε κάτι παραπάνω ,πάντα θα έχετε ένα ποσό για πάγκα π.χ 100 ευρώ , μόλις αυτά γίνουν με διάφορα κέρδη ας πούμε 130 αμέσως στείλτε τα 30 ευρώ έξω από το ίντερνετ , αν τώρα έχουν μειωθεί και έχουν γίνει ας πούμε 60 δεν πρόσθετε άλλα , αλλά έχετε στόχο παίζοντας να τα κάνετε πάνω από 100 ώστε να στείλετε κάποια χρήματα εκτός ίντερνετ ,αυτά που περισσεύουν πάνω από τα 100 .

Μη περιμένετε να γίνουν 300 , χρησιμοποιήστε το ελάχιστο δυνατό ποσό που δίνει η εταιρεία (δηλαδή αν η εταιρεία έχει για ελάχιστο ποσό τα 20 ευρώ που μπορείτε να πάρετε , τοτε μόλις τα 100 γίνουν 120 τα 20 στείλτε τα σπίτι σας

!! Τα κέρδη είναι κέρδη μόνο όταν τα χαλάσουμε σε πράγματα έξω από τα τυχερά παιχνίδια π.χ να πληρώσουμε ένα λογαριασμό , να αγοράσουμε κάτι .
Αν τα ξαναχάνεται στα τυχερά παιχνίδια , μη κάθεστε να λέτε ότι κερδίσατε στους φίλους σας , δεν έχετε κερδίσει τίποτα .

Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια
'Πείτε και εσείς την άποψή σας ή αν ξέρετε περισσότερα για το θέμα .
Απλά αφήστε ένα σχόλιο'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για διαφορετική φωτογραφία απλά ανανεώστε όλη την σελίδα .

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Google+ Followers

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ .ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ