Στοίχημα

ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2008

Texas hold’em limit ,άμεση απόσυρση του κέρδους

Όταν παίζουμε σε τραπέζια πόκερ Texas Hold’em limit με απευθείας χρήματα και όχι σε τουρνουά , μια κάπως συντηρητική μέθοδος για μεθοδικούς παίκτες είναι η εξής :

Μπαίνουμε στο τραπέζι με το ελάχιστο ποσό που μας επιτρέπει να μπούμε και όταν κερδίσουμε κάποιο χέρι και το ποσό περάσει το ποσό εισόδου , αμέσως φεύγουμε από το τραπέζι , και μπαίνουμε σε ένα άλλο ίδιας αξίας.

Π.Χ: αν σε ένα τραπέζι που το blinds είναι 1 ευρώ , και για να μπείτε στο τραπέζι το ελάχιστο ποσό είναι 10 ευρώ , μόλις μπορέσετε τα χρήματα να τα κάνετε πάνω από 10 ευρώ ακόμα και αν είναι 10,50 βγείτε από το τραπέζι , και μπείτε σε ένα άλλο με τους ίδιους όρους , και κρατήστε το 0.50
Στο καινούργιο τραπέζι όμως στο οποίο πάλι θα έχετε μπει και θα ρισκάρετε 10 ευρώ στην ουσία ρισκάρετε 9,5 , και κάνετε πάλι το ίδιο , μόλις περάσετε τα 10 ευρώ βγείτε έξω και κρατήστε τη διαφορά , και συνεχίστε το ίδιο.

Γιατί προτείνω αυτόν τον τρόπο , γιατί συνήθως μπαίνουμε ας πούμε με 10 ευρώ στην πορεία τα έχουμε κάνει ας πούμε 14 και μπορεί κάποια στιγμή νομίζοντας ότι έχουμε καλό χαρτί να τα χάσουμε και τα 14 . Και δεν βλέπω κανένα λόγο να έχω 14 ευρώ στο τραπέζι ενώ μπορώ να έχω σε ένα άλλο τραπέζι 10 ευρώ και τα 4 να τα έχω κρατήσει , που και ακόμα στο επόμενο τραπέζι να τα χάσω όλα , δηλαδή τα 10 ευρώ στην ουσία θα έχω χάσει 6.


!!Καλό θα είναι να παίζετε σε τραπέζια με όρια, limit !!

Η παραπάνω τακτική μπορεί να γίνει σε αίθουσες στο ίντερνετ ,, σε πραγματικές αίθουσες δεν θα έχει και τόσα πολλά τραπέζια , και αν σηκώνεστε κάθε 10 λεπτά να πηγένετε σε άλλο τραπέζι ίσως να υπάρξει πρόβλημα!!
'Πείτε και εσείς την άποψή σας ή αν ξέρετε περισσότερα για το θέμα .
Απλά αφήστε ένα σχόλιο'


.Η κάθε τακτική που γράφω αναφέρετε σε αυτούς που είναι ήδη λίγο ή πολύ εξαρτημένοι από τα τυχερά παιχνίδια ,
και όχι σε αυτούς που δεν είναι , αυτοί που δεν είναι εξαρτημένοι μη δούνε τις τακτικές που γράφω ως κάτι μαγικό
και εισχωρήσουν στα τυχερά παιχνίδια για να βγάλουν χρήματα , αν δεν παίζετε συνεχίστε να μη παίζετε, μη μπείτε
στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών .)
"Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης
και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να
αποτελέσουν βασικό άξονα αναφοράς για την προσπάθειάς σας να απεξαρτηθείτε από
τα τυχερά παιχνίδια ή΄να αποκτήσετε εύκολο χρήμα , η συνεχής ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια σχεδόν σίγουρα
επιφέρει ζημία.
(αν χρειάζεται απευθυνθείτε σε ειδικό ψυχολόγο). "

2 σχόλια:

 1. ρε φιλε περιγραφεις την τακτικη short stack
  πατα ταυτα πολυ λιγα poker room σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις μπαι ιν μονο 10 blinds. συνηθως μπαινουμε στο τραπεζι με 20 blinds και φευγουμε οταν το stack μας περασει τα 30 blinds
  αν απαντησεις δωσε ID και εταιρια που παιζεις να δω τα στατιστικα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε απάντηση στον φίλο Στέλιο , μπαίνουμε στο τραπέζι όπως στο παράδειγμα μπαίνουμε με 10 ευρώ και βγαίνουμε με 10,50 , το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ξαναμπείς στο ίδιο τραπέζι γιατί θα σου ζητήσει 10,50 ελαχιστη είσοδο , άρα γίνετε μόνο σε μεγάλες εταιρείες με πάρα πολλά τραπέζια , αν και είναι δύσκολο να βρεις τόσα τραπέζια με limit στην πραγματικότητα θα αναγκαστείς να παίξεις και σε τραπέζια no limit .
  όσο για το ID μου που ρωτάς δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης , έτσι και αλλιώς ο χαραχτήρας του plog μου είναι η αυτοσυγκράτηση με τα τυχερά παιχνίδια και όχι η επίδειξη , και μη νομίζεις ότι έχω βρει την κότα με τα χρυσά αυγά , σε χασούρα είμαι όπως σχεδόν όλοι μας.
  Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για το σχόλιο σου !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για διαφορετική φωτογραφία απλά ανανεώστε όλη την σελίδα .

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Google+ Followers

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ .ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ