Στοίχημα

ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

Τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ με ανοιχτή προς τα πάνω εξέλιξη και ανάλογη μείωση σε χασούρα για μεγαλύτερη διάρκεια του αρχικού κεφαλαίου

Όλη η τακτική δεν έχει να κάνει καθόλου με το πώς θα γίνει η τοποθέτηση των αριθμών η μεταβλητά συστήματα η δεν ξέρω εγώ τι άλλο ΑΛΛΑ είναι μια τακτική πάνω στη διαχείριση χρημάτων που ΄΄ επενδύουμε ΄΄ σε ένα τυχερό παιχνίδι .
Η τακτική είναι απλή και εύκολη, δύσκολο είναι ίσως να ελέγξουμε το πάθος μας για τα τυχερά παιχνίδια και να τηρήσουμε τους κανόνες της τακτικής .
Δημιουργούμε μια μπάγκα στο σπίτι μας , ένα κουτί ,ένα σακούλι , η ότι άλλο θέλει κάνεις και τοποθετούμε μέσα όποιο ποσό θέλουμε για βάση .
Και ακολουθούμε τα εξής :
κάθε φορά που πάμε να καταθέσουμε δελτία του ΠΡΟΤΟ Συμβουλευόμαστε τον εξής πίνακα
Α)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 1 - 10 ευρώ καταθέτουμε 2 τυχαίες στήλες στο ΠΡΟΤΟ
Β)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 11 – 25 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 3 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Γ)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 26 – 45 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 4 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Δ)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 46 – 75 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 6 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Ε)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 76 – 125 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 10 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Ζ)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 126 – 225 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 20 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Η)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 226 – 475 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 50 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Θ)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 476 – 975 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 100 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Ι)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 976 – 1975 ευρώ καταθέτουμε στο πρακτορείο 200 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ
Κ)αν η μπάγκα εκείνη τη στιγμή έχει από 1976 ευρώ και πάνω καταθέτουμε στο πρακτορείο 500 τυχαίες στήλες ΠΡΟΤΟ ..

Τα ποσά της μπάγκας αλλάζουν μόνο από αυτά που αφαιρούμε για να ποντάρουμε και από αυτά που τυχόν κερδίζουμε , δεν προσθέτουμε άλλα δικά μας χρήματα παρά μόνο όταν μηδένιση το αρχικό κεφάλαιο ,
δηλαδή αν είχαμε βάλει ως αρχικό ποσό τα 50 ευρώ και αν υποθέσουμε ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτα σε καμία κλήρωση και αν ακολουθήσαμε σωστά τα παραπάνω που αναφέρουν ποσό ποντάρουμε ανάλογα το τη έχει η μπάνκα θα έχουμε συμμετάσχει σε 32 κληρώσεις μέχρι να μηδενίσει η μπάγκα δηλαδή 16 εβδομάδες και όλα αυτά αν δεν κερδίσουμε σε καμία κλήρωση αν τώρα υπήρχαν και τυχόν κέρδη που θα έμπαιναν στην μπάγκα το αποτέλεσμα θα ήταν άγνωστο αλλά σίγουρα με μεγαλύτερη διάρκεια , οι 32 κληρώσεις στο παραπάνω παράδειγμα με τα 50 ευρώ θα είναι ως εξής : 2 κλήρωσης από 6 στήλες , 10 κληρώσεις από 4 στήλες , 9 κληρώσεις από 3 στήλες ,και 10 κληρώσεις από 2 στήλες και μια κλήρωση από μια στήλη για να αδειάσει η μπάγκα .

Όταν κερδίζουμε βάζουμε χρήματα στην μπάγκα με τον εξής τρόπο :
Κάθε φορά που θα κερδίζουμε από 1 έως 10 ευρώ τα προσθέτουμε όλα στην μπάγκα
Κάθε φορά που θα κερδίζουμε από 11 έως 30 ευρώ προσθέτουμε στην μπάγκα το 75 % και το 25 % θα το κρατάμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τυχερά παιχνίδια.
Κάθε φορά που θα κερδίζουμε από 31 έως 150 ευρώ προσθέτουμε στην μπάγκα μόνο το 50 % και το άλλο 50% θα το κρατάμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τυχερά παιχνίδια.
Κάθε φορά που θα κερδίζουμε ένα ποσό από 151 έως 500 ευρώ προσθέτουμε στην μπάγκα μόνο το 25 % και το 75% θα το κρατάμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τυχερά παιχνίδια.
Κάθε φορά που θα κερδίζουμε από 501 έως 1200 ευρώ προσθέτουμε στην μπάγκα μόνο το 10% και το 90% θα το κρατάμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τυχερά παιχνίδια.
Και κάθε φορά που θα κερδίζουμε ένα ποσό από 1200 ευρώ και πάνω θα προσθέτουμε στην μπάγκα μόνο το 2% και το 98% θα το κρατάμε για να το χρησιμοποιήσουμε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τυχερά παιχνίδια.


Η τακτική αυτή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε παιχνίδι εκτός από το ΠΡΟΤΟ με κάποιες ίσως αλλαγές αλλά προσέξτε μη τη χρησιμοποιήσετε με ένα γρήγορο παιχνίδι όπως ας πούμε είναι το ΚΙΝΟ η κάποιο ΚΑΖΙΝΟ γιατί αν όπως στο πρώτο παράδειγμα με το πόσες εβδομάδες θα παίζαμε με τα 50 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ χωρίς να κερδίζαμε κάποιο ποσό που θα ήταν 16 εβδομάδες αν κάναμε το ίδιο με παράδειγμα το ΚΙΝΟ θα χάναμε τα 50 ευρώ σε 3 ώρες .


Αυτή η τακτική έχει σκοπό να έχουμε ένα έλεγχο στο τι χρήματα δίνουμε στα τυχερά παιχνίδια και μας δίνει και τη δυνατότητα αν είμαστε λίγο τυχεροί και βάλουμε μέσα κάποια κέρδη να ανεβάσουμε και τα επίπεδα των πονταρισμάτων μας , αλλά από την άλλη μεριά μας δείχνει αν δούμε ότι μας φαίνετε πολύ αργή και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε και γενικά δεν τηρούμε τους κανόνες της , τότε σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για το μέγεθος της εξάρτισης που έχουμε από τα τυχερά παιχνίδια .

Να το ξαναγράψω = μη χρησιμοποιήσετε την τακτική με ένα γρήγορο παιχνίδι όπως ας πούμε είναι το ΚΙΝΟ η κάποιο ΚΑΖΙΝΟ


'Πείτε και εσείς την άποψή σας ή αν ξέρετε περισσότερα για το θέμα .
Απλά αφήστε ένα σχόλιο'
.Η κάθε τακτική που γράφω αναφέρετε σε αυτούς που είναι ήδη λίγο ή πολύ εξαρτημένοι από τα τυχερά παιχνίδια ,
και όχι σε αυτούς που δεν είναι , αυτοί που δεν είναι εξαρτημένοι μη δούν τις τακτικές που γράφω ως κάτι μαγικό και εισχωρήσουν στα τυχερά παιχνίδια για να βγάλουν χρήματα , αν δεν παίζετε συνεχίστε να μη παίζετε, μη μπείτε στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών .
"Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης
και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να
αποτελέσουν βασικό άξονα αναφοράς για την προσπάθειάς σας να εξαρτηθείτε από
τα τυχερά παιχνίδια ή΄να αποκτήσετε εύκολο χρήμα , η συνεχής ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια σχεδόν σίγουρα
επιφέρει ζημία.
(αν χρειάζεται απευθυνθείτε σε ειδικό ψυχολόγο). "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για διαφορετική φωτογραφία απλά ανανεώστε όλη την σελίδα .

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Google+ Followers

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ .ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ