Στοίχημα

ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

πολλες κληρωσεις


Είναι κάποιοι παίχτες του ΚΙΝΟ που προτιμούν να παίζουν με πολλές κληρώσεις δηλαδή γράφουν ένα δελτίο για 50 κληρώσεις η και πολλές περισσότερες, σε αυτούς λοιπόν θα προτείνω ένα σύστημα .
Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχουν μια βάση που με την οποία θα ξεκινάνε ας πούμε τα 25 ευρώ δηλαδή 50 κληρώσεις , όταν λοιπόν τελειώσουν αυτές οι κληρώσεις ότι χρήματα μας επιστρέψει (ανεξάρτητα αν είναι πάνω η κάτω από αυτά που δώσαμε ) εμείς θα ποντάρουμε ξανά ακριβώς τα μισά π.χ αν μας γύρισε 10 ευρώ (δηλαδή είχαμε ζημία 15 ευρώ ) ποντάρουμε πάλι τα μισά δηλαδή 5 ευρώ και τα άλλα 5 στην τσέπη μας, και το ίδιο κάνουμε και σε ένα άλλο παράδειγμα αν έχουμε πιάσει παραπάνω δηλαδή αν μας επέστρεψε 60 ευρώ θα ποντάρουμε τα 30 και τα άλλα 30 στη τσέπη μας .
Θα πρέπει να επιλεγούμε παιχνίδι με 7 η 9 η 11 αριθμούς γιατί θεωρητικά είναι τα παιχνίδια που πιο εύκολα θα μας επιστρέψουν τουλάχιστον κάποια χρήματα αν δεν θέλει η τύχη να μας δώσει κάτι μεγάλο .
Δεν ξεκινάμε πάλι από την αρχή δηλαδή τα 25 ευρώ αν δεν έχει μηδενίσει σε κληρώσεις το προηγούμενο ξεκίνημα π.χ ποντάραμε τα 25 έγιναν 15 άρα ποντάρουμε τα 7.50 και αυτά μας έδωσαν 3 άρα ποντάρουμε 1.5 και αυτά δεν μας έδωσαν τίποτα και τελειώσαμε , μόνο τώρα ξεκινάμε από την αρχή με 25 ευρώ , σε αυτό το παράδειγμα βλέπουμε ποσό καιρό πηρέ να χάσουμε τα 25 ευρώ που στην πραγματικότητα δεν χάσαμε 25 γιατί βάζαμε και στην τσέπη μας κάθε φορά τα μισά από το κάθε αποτέλεσμα 7.5 + 1.5 =9.00 ευρώ άρα χάσαμε στο σύνολο 16 ευρώ.
Όλη η ουσία του συστήματος είναι ότι δεν ποντάρουμε χρήματα ανάλογα την διάθεση μας κάθε φορά δηλαδή χωρίς Έλεγχο αλλά μας οδηγεί μόνο του το σύστημα για το πόσο θα ποντάρουμε και πόσα θα βάλουμε στη τσέπη μας .
Βασική προϋπόθεση για να ακόλουθη αυτή η τακτική είναι να μη καθόμαστε στο πρακτορείο αλλά απλός βλέπουμε πως πήγαν οι κληρώσεις και ποντάρουμε την επόμενη κίνηση και φεύγουμε .
Η τακτική είναι για άτομα που ήδη ποντάρουν τέτοια ποσά και απλά τους δείχνω κατά την γνώμη μου ένα πιο συντηρητικό τρόπο να συνεχίσουν να το κάνουν , κανείς άλλος μη το ακολουθήσει πιστεύοντας ότι είναι κάτι αλάνθαστο και αρχίσει να μοιράζει 25ευρα λες και είναι στραγάλια..


'Πείτε και εσείς την άποψή σας ή αν ξέρετε περισσότερα για το θέμα .
Απλά αφήστε ένα σχόλιο'


.Η κάθε τακτική που γράφω αναφέρετε σε αυτούς που είναι ήδη λίγο ή πολύ εξαρτημένοι από τα τυχερά παιχνίδια ,
και όχι σε αυτούς που δεν είναι , αυτοί που δεν είναι εξαρτημένοι μη δούν τις τακτικές που γράφω ως κάτι μαγικό
και εισχωρήσουν στα τυχερά παιχνίδια για να βγάλουν χρήματα , αν δεν παίζετε συνεχίστε να μη παίζετε, μη μπείτε
στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών .
"Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης
και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να
αποτελέσουν βασικό άξονα αναφοράς για την προσπάθειάς σας να απεξαρτηθείτε από
τα τυχερά παιχνίδια ή΄να αποκτήσετε εύκολο χρήμα , η συνεχής ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια σχεδόν σίγουρα
επιφέρει ζημία.
(αν χρειάζεται απευθυνθείτε σε ειδικό ψυχολόγο). "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για διαφορετική φωτογραφία απλά ανανεώστε όλη την σελίδα .

Google+ Followers

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ .ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ