Στοίχημα

ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Κυνοδρομίες νικητής – αμειβόμενος.

σκυλιά λίγα δύο
© Φωτογράφος: Ion Prodan | Πρακτορείο: Dreamstime.com

Για όσους δεν αρέσουν οι ηλεκτρονικές και όχι μόνο κληρώσεις αλλά προτιμούν το ζωντανό αλλά και δεν θέλουν να περιμένουν την λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μιάμιση ώρα ή γιατί δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο (υπάρχουν και αυτοί), υπάρχουν οι κυνοδρομίες του ΟΠΑΠ .

Θα σας προτείνω  μια τακτική   με την επιλογή Ν-Α , δηλαδή επιλέγετε αυτή την επιλογή και διαλέγετε και ένα νούμερο σκύλου από το 1 έως το 6 και το κρατάτε το ίδιο μέχρι να σας βγάλει κέρδος η τακτική .

Ένα παράδειγμα , διαλέγουμε  τον σκύλο με τον αριθμό δύο , μαρκάρουμε την επιλογή Ν-Α και πληρώνουμε όσο κάνουν οι δύο αυτές στήλες ,σημειώνουμε σε ένα χαρτί  κίνηση  (1) 0.60 ευρώ , αν ο σκύλος βγει πρώτος ή δεύτερος  , αυτό σημαίνει το Ν-Α , αν με τα χρήματα  που σας επιστρέψει έχει βγάλει περισσότερα από αυτά που δώσατε ξεκινάτε πάλι από το βήμα( 1) δηλαδή  τα 0.60 ευρώ  το δελτίο, αν τώρα δεν σας δώσει όσα χρήματα έχετε δώσει  γιατί  ας πούμε βγήκε δεύτερο και είχε χαμηλή απόδοση κέρδους , τότε αφαιρείτε αυτά που σας επέστρεψε από αυτά που δώσατε για να βγάλετε τι χάνετε ως τώρα,  ας πούμε σας επέστρεψε 0,40 ευρώ , άρα χάνετε 0.20 , τώρα θα υπολογίσετε για την κίνηση (2) να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή ώστε αν κερδίσετε να βγάλετε τα χρήματα που θα δώσετε στην κίνηση (2) αλλά και τα 0.20 της κίνησης( 1) και κάτι επιπλέων για κέρδος , αν δεν είχε βγει ούτε πρώτο ούτε δεύτερο στην κίνηση 1  τότε καταλαβαίνετε ότι δεν χάσαμε τα 0.20 αλλά 0.60 ευρώ από την κίνηση 1) .

Δεν θα αλλάζετε σε κάθε κίνηση τον αριθμό του σκύλου ότι απόδοση και να δίνει , έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να ξέρετε πότε θα βγάλει έκπληξη και καλά , αν τύχει ας πούμε στην κίνηση (2) ή( 3) ή οποιαδήποτε άλλη   ο σκύλος με τον αριθμό που επιμένετε να παίζετε μέχρι να βγείτε σε κέρδος να έχει μεγάλη απόδοση , κάνετε υπολογισμούς και μπορεί να κάνετε μια κίνηση λόγο της μεγάλης απόδοσης και να μη χρειαστεί να αυξήσετε πολλαπλασιαστή ή να χρειαστεί ακόμα και να τον μειώσετε .

Πάντα τους υπολογισμούς κάντε τους με την απόδοση του μέσου όρου νικητή και αμειβόμενου , δηλαδή  αν ο νικητής  δίνει  3.2 και ο αμειβόμενος 1,9 τότε κάντε τους υπολογισμούς σας με το 2,55 .

Ένα παράδειγμα
Κίνηση 1)  σκύλος 2 – απόδοση νικητή 3,1 – αμειβομένου 1.8 –χάνετε –άρα είστε στο -0.60 ευρω  χασούρα .
Κίνηση 2) σκύλος 2 – απόδοση νικητή 4.3 – αμειβομένου 2.00 – άρα μέσος όρος 3.15 , άρα αυξάνω τον πολλαπλασιαστή στο 0.60 ευρώ για κάθε στήλη άρα θα κάνει το δελτίο 1.20 ευρώ , έτσι έχω τα 0.60 ευρώ που έχασα από την πρώτη κίνηση και τα 1.20 που θα δώσω τώρα άρα χάνω πριν την λήξη του αγώνα σύνολο 0.60+1.20 = 1.80 ευρώ , άρα καλά έχω κάνει  τον υπολογισμό αφού 0.60 που θα είναι η στήλη επί του μέσου όρου 3.15 , άρα θα είναι 0.60Χ3.15=1,89 ευρώ , άρα κάλυψα όλα τα χαμένα και έχω και 9 λεπτά κέρδος  .

Ο μέσος όρος είναι εικονικός για να κάνετε τον υπολογισμό , άρα υπάρχει περίπτωση αν  βγει δεύτερος ο σκύλος να σας δώσει λιγότερα από αυτά που έχουμε υπολογίσει , τότε κάνετε την αφαίρεση για να δείτε πόσα χάνετε και αναλόγως  υπολογίζετε την επόμενη κίνηση που πιθανός θα είναι με λιγότερα χρήματα για κατάθεση αφού πλέον θα χάνετε λιγότερα  .

Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο , γιατί αν βγει ο σκύλος πρώτος θα δώσει πολύ περισσότερα από ότι ο εικονικός μέσος όρος .
Καλή τύχη , ξεκινάτε από τα μικρά ποσά  των 0.60 ευρώ ανά δελτίο γιατί δεν ξέρετε μέχρι τι κίνηση θα σας ανεβάσει , να έχετε αποφασίσει από πριν πόσες  κούρσες θα παίξετε και όταν συμπληρωθούν σηκωθείτε να φύγετε χαμένοι - κερδισμένοι  .

Να μην είστε διατεθειμένοι να ποντάρετε το μήνα περισσότερα από το 1% ή 2 %  του μηναίου εισοδήματος σας , δηλαδή αν βγάζετε 1000 ευρώ το μήνα μην ποντάρετε σε έναν ολόκληρο μήνα παραπάνω από 10-20 ευρω.

Παίζετε μόνο με τις ζωντανές κυνοδρομίες , ξεχωρίζουν από τις ηλεκτρονικές από ότι οι ζωντανές έχουν 6 σκυλιά ενώ οι ηλεκτρονικές κούρσες έχουν 8 , και επιπλέον με αυτόν τον τρόπο δεν θα παίξετε και σε πολλές κούρσες την ημέρα , να πηγαίνουμε και λίγο στο σπίτι ,δεν είναι η ζωή μας μόνο στα πρακτορεία , τα χρήματα αξίζουν περισσότερο τώρα με την κρίση , βγαίνουν δυσκολότερα για να τα σκορπάμε έτσι στα τυχερά παιχνίδια . 

'Πείτε και εσείς την άποψή σας ή αν ξέρετε περισσότερα για το θέμα .
Απλά αφήστε ένα σχόλιο'


.Η κάθε τακτική που γράφω αναφέρετε σε αυτούς που είναι ήδη λίγο ή πολύ εξαρτημένοι από τα τυχερά παιχνίδια ,
 και όχι σε αυτούς που δεν είναι , αυτοί που δεν είναι εξαρτημένοι μη δούν τις τακτικές που γράφω ως κάτι μαγικό
 και εισχωρήσουν στα τυχερά παιχνίδια για να βγάλουν χρήματα , αν δεν παίζετε συνεχίστε να μη παίζετε, μη μπείτε
 στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών .


"Οι καταχωρήσεις δεν αποτελούν προϊόν κάποιας επιστημονικής μελέτης
και έρευνας αλλά μία εθελοντική προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να
αποτελέσουν βασικό άξονα αναφοράς για την προσπάθειάς σας να απεξαρτηθείτε από
τα τυχερά παιχνίδια ή΄να αποκτήσετε εύκολο χρήμα , η συνεχής ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια σχεδόν σίγουρα 
επιφέρει ζημία.
(αν χρειάζεται απευθυνθείτε σε ειδικό ψυχολόγο). "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για διαφορετική φωτογραφία απλά ανανεώστε όλη την σελίδα .

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Google+ Followers

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ .ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ